Ob Rektorjevem dnevu so nagrade in priznanja prejeli tudi FOVovci

Kategorija novice: 
Obvestila

Ob letošnjem Rektorjevem dnevu Univerze v Mariboru, ki je potekal v torek, 30. januarja 2024, je rektor Univerze v Mariboru, prof. dr. Zdravko Kačič, čestital prejemnikom priznanj in se jim zahvalil za njihovo delo. Nagrade in priznanja so bile podeljene tistim, ki s svojim delom, izrednimi uspehi, dosežki in zaslugami pomembno prispevajo k uveljavitvi in razvoju Univerze v Mariboru.

Počaščeni smo, da so med prejemniki priznanj tudi zaposleni in študenti Fakultete za organizacijske vede UM.

Priznanje Univerze v Mariboru za znanstvenoraziskovalno delo, umetniško in izobraževalno delo je prejela doc. dr. Janja Jerebic. Priznanje je bilo podeljeno za izjemne uspehe, dosežke in zasluge na znanstvenoraziskovalnem področju in izobraževalnem področju.

Nagrado Univerze v Mariboru za znanstvenoraziskovalno delo, umetniško in izobraževalno delo je prejela  red. prof. dr. Andreja Pucihar. Nagrada je bila podeljena za vrhunske uspehe, dosežke in zasluge na znanstvenoraziskovalnem področju in izobraževalnem področju.

Rektorjevo nagrado Univerze v Mariboru je prejel Tilen Medved, kot najboljši študent Fakultete za organizacijske vede v svoji generaciji, ki je avgusta 2022, pod mentorstvom red. prof. dr. Zvonka Balantiča in somentorstvom red. prof. dr. Tomaža Kerna magistriral na podiplomskem študijskem programu Inženiring poslovnih sistemov, s temo magistrske naloge: Vključevanje ergonomskih načel v reševanje problematike pomanjkanja delovne sile zaradi starajočih se zaposlenih.

Iskrene čestitke vsem nagrajencem!

Nagovor rektorja Univerze v Mariboru, prof. dr. Zdravka Kačiča ob rektorjev dnevu: https://www.um.si/objava/nagovor-prof-dr-zdravka-kacica-ob-rektorjevem-dnevu-2024/

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.