Povabilo za sodelovanje pri študentskih projektih v sklopu programa "Projektno delo za pridobitev praktičnih izkušenj in znanj študentov v delovnem okolju 2022/2023"

Kategorija novice: 
Obvestila

Vabimo vas, da se pridružite enemu od študentskih projektov, ki jih letos organizira FOV v sklopu javnega razpisa. K sodelovanju so vabljeni študentke in študenti magistrskega študija programa Organizacija in management informacijskih sistemov in Medicinske fakultete, EMP Medicina, višji letnik.

Pogoj za sodelovanje je aktiven status študenta tekom izvedbe projekta. Študentka/študent lahko sodeluje pri največ enem projektu iz razpisa. Previden mesečni obseg dela na študentko/študenta je 30 ur. Delo se plača po napotnici enega od študentskih servisov. Bruto vrednost urne postavke je 7,40 EUR.

Za prijavo in za dodatna pojasnila, se obrnite na elektronski naslov borut.werber@um.si. Prijave spremljamo do 22. 1. 2023.

Več o razpisu: https://www.gov.si/novice/2022-07-04-javni-razpis-projektno-delo-za-pridobitev-prakticnih-izkusenj-in-znanj-studentov-v-delovnem-okolju/

Povabilo za sodelovanje pri študentskih projektih v sklopu programa

Prijava za sodelovanje v projektu

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.