Ob Rektorjevem dnevu so nagrade in priznanja prejeli tudi FOVovci

Kategorija novice: 
Obvestila

Ob letošnjem Rektorjevem dnevu Univerze v Mariboru, ki je potekal v ponedeljek, 31. januarja 2023, je rektor Univerze v Mariboru, prof. dr. Zdravko Kačič, čestital prejemnikom priznanj in se jim zahvalil za njihovo delo. Nagrade in priznanja so bile podeljene tistim, ki s svojim delom, izrednimi uspehi, dosežki in zaslugami pomembno prispevajo k uveljavitvi in razvoju Univerze v Mariboru.

Počaščeni smo, da so med prejemniki priznanj tudi zaposleni in študenti Fakultete za organizacijske vede UM.

Priznanje Univerze v Mariboru za znanstvenoraziskovalno delo, umetniško in izobraževalno delo je prejel viš. pred. dr. Marko Urh. Priznanje je bilo podeljeno za izjemne uspehe, dosežke in zasluge na znanstvenoraziskovalnem področju in izobraževalnem področju.

Nagrado Univerze v Mariboru za znanstvenoraziskovalno delo, umetniško in izobraževalno delo je prejela  doc. dr. Marjeta Marolt. Nagrada je bila podeljena za vrhunske uspehe, dosežke in zasluge na znanstvenoraziskovalnem področju in izobraževalnem področju.

Priznanje Univerze v Mariboru za strokovno delo je prejela Daša Jakše. Priznanje je bilo podeljeno za prizadevno, zanesljivo in strokovno delo ter prispevek k ugledu in razvoju Fakultete za organizacijske vede Univerze v Mariboru.  

Nagrado Univerze v Mariboru za strokovno delo je prejel Seven Ryan Levar. Priznanje je bilo podeljeno za uspešno, natančno, samostojno in strokovno delo ter prispevek k ugledu in razvoju Fakultete za organizacijske vede Univerze v Mariboru.  

Rektorjevo nagrado Univerze v Mariboru je prejela študentka Monika Ribič, kot najboljša študentka Fakultete za organizacijske vede v svoji generaciji, ki je septembra 2021, pod mentorstvom izr. prof. dr. Mihe Mariča, magistrirala na podiplomskem študijskem programu Organizacija in management kadrovskih in izobraževalnih sistemov, s temo magistrske naloge: Analiza pričakovanj profesionalnih igralcev nogometa z delom njihovih športnih agentov.

Iskrene čestitke vsem nagrajencem!

Nagovor rektorja Univerze v Mariboru, prof. dr. Zdravka Kačiča ob rektorjev dnevu: https://www.um.si/objava/nagovor-prof-dr-zdravka-kacica-ob-rektorjevem-dnevu-2023/.

Več o prejemnikih priznanj ob rektorjem dnevu na UM: https://www.um.si/objava/rektorjev-dan-2023/.

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.