Uspešno smo zaključili Tekmovanji v reševanju študije primera za dijake in študente FOV UM

Kategorija novice: 
Obvestila

Našim študentom in dijakom srednjih šol iskreno čestitamo za odlične rešitve, ki so bile predstavljene v sklopu izzivov  letošnjih Tekmovanj v reševanju študije primera za dijake in študente 2022. Slednji sta namreč potekali v tem tednu v organizaciji našega Kariernega centra. 14 ekip dijakov in študentov je iskalo rešitve na izzive podjetja C Automobil Import d.o.o.

Na Tekmovanju v reševanju študije primera za dijake, ki je potekalo v četrtek, 20. 1. so bili najboljši dijaki Strokovne gimnazije Šolskega centra Kranj, ki so zasedli prvo in drugo mesto. Tretje mesto so zasedli dijaki Šolskega centra za pošto, ekonomijo in telekomunikacije Ljubljana. Ob tem bi poudarili, da so bile tudi predstavitve dijakov ostalih srednjih šol odlično pripravljene in predstavljene.

Na Tekmovanju v reševanju študije primera za študente FOV UM, ki je potekalo v petek, 21. 1. so bili najboljši študenti ekipe Mind Bogglers, drugo mesto je  zasedla ekipa A.T.M.O., na tretje mesto se je uvrstila ekipa Kadrovnice.

Vsem dijakom in študentom se zahvaljujemo za njihov trud in kreativne rešitve, ki so nam zopet pokazale, da se od mladih lahko ogromno naučimo!

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.