Ob rektorjevem dnevu so nagrade in priznanja prejeli tudi FOVovci

Kategorija novice: 
Obvestila

Ob letošnjem rektorjevem dnevu Univerze v Mariboru je rektor Univerze v Mariboru, prof. dr. Zdravko Kačič, čestital prejemnikom nagrad in priznanj ter se jim zahvalil za njihovo delo.

Nagrade in priznanja so bila podeljena tistim, ki s svojim delom, izrednimi uspehi, dosežki in zaslugami pomembno prispevajo k uveljavitvi in razvoju Univerze v Mariboru. Počaščeni smo, da so med prejemniki nagrad in priznanj tudi zaposleni in študenti Fakultete za organizacijske vede UM.

Priznanje Univerze v Mariboru za znanstvenoraziskovalno delo, umetniško in izobraževalno delo je prejela izr. prof. dr. Alenka Brezavšček. Priznanje je bilo podeljeno za izjemne uspehe, dosežke in zasluge na znanstvenoraziskovalnem področju in izobraževalnem področju.

Nagrado Univerze v Mariboru za znanstvenoraziskovalno delo, umetniško in izobraževalno delo je prejel red. prof. dr. Zvonko Balantič. Nagrada je bila podeljena za vrhunske uspehe, dosežke in zasluge na znanstvenoraziskovalnem področju in izobraževalnem področju.

Priznanje Univerze v Mariboru za strokovno delo je prejela Irena Benedičič. Priznanje je bilo podeljeno za uspešno, natančno, samostojno, prizadevno, zanesljivo in strokovno delo ter prispevek k ugledu in razvoju Fakultete za organizacijske vede Univerze v Mariboru.  

Na predlog Fakultete za organizacijske vede je svečano listino Univerze v Mariboru prejela družba Kontrola zračnega prometa Slovenija, d.o.o za izvrstno sodelovanje s Fakulteto za organizacijske vede Univerze v Mariboru.

Rektorjevo nagrado Univerze v Mariboru pa je prejel študent Aljaž Ferencek, kot najboljši študent Fakultete za organizacijske vede v svoji generaciji, ki je septembra 2019 pod mentorstvom red. prof. dr. Roberta Leskovarja magistriral na podiplomskem študijskem programu Organizacija in management informacijskih sistemov, s temo magistrske naloge: Uvedba sistema za upravljanje spletnih mest v izobraževalni instituciji.

Vsem prejemnikom nagrad in priznanj iskreno čestitamo.

Več: https://www.um.si/univerza/medijsko-sredisce/novice/Strani/novice.aspx?p=3328

 

Nagovor rektorja Univerze v Mariboru ob rektorjevem dnevu 2021

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.