Informacije za bodoče študente FOV UM

Kategorija novice: 
Obvestila

 

Pripravili smo spletno stran na kateri bomo objavljali informacije in povezave o fakulteti, študijskih programih in o prijavno – vpisnem postopku za vpis v 1. letnik študijskih programov Fakultete za organizacijske vede UM.

Spletno stran najdete na povezavi: https://studiraj.fov.um.si/studenti_studij.html

V kolikor želite, da vas obveščamo o aktualnih informacijah v zvezi s študijem na FOV, se prijavite na naše e-novice preko povezave: https://studiraj.fov.um.si/enovice.html.

Več o prijavno vpisnem postopku boste našli na spletni strani: https://fov.um.si/sl/studij/bodoci-studentiprijava/prijavavpis-dodiplomski-studij

V mesecu marcu, bomo vsak torek za bodoče študente organizirali tudi spletne klepetalnice, na katerih boste lahko pridobili odgovore na vprašanja, ki jih na informativnih dnevih in na spletnih straneh niste našli. Pridružite se nam. Več: https://fov.um.si/sl/dogodki/02/2021/klepetalnice-fov-za-bodoce-studente

Za dodatne informacije o prijavi in vpisu na FOV UM, so vam na voljo sodelavke Referata za študente, tudi izven uradnih ur, in sicer od ponedeljka do petka od 10. do 15. ure, ob torkih od 10. do 17. ure.

Telefonske številke: 04 2374 222 (Irena Benedičič), 04 2374 212 (Sandra Bajde) in 04 2374 215 (Romana Lesjak).

Na voljo so vam tudi preko elektronskega naslova: referat.fov@um.si.

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.