Na slovesnosti ob Rektorjevem dnevu Univerze v Mariboru so nagrade in priznanja prejeli tudi FOVovci

Kategorija novice: 
Obvestila

V ponedeljek, 27. januarja 2020 je na rektoratu Univerze v Mariboru potekala slovesnost ob podelitvi nagrad in priznanj Univerze v Mariboru. Nagrade so bile podeljene tistim, ki s svojim delom, vrhunskimi dosežki in zaslugami pomembno prispevajo k uveljavitvi in razvoju Univerze v Mariboru. Med prejemniki priznanj so bili tudi naši zaposleni in študenti.

Priznanje Univerze v Mariboru za znanstvenoraziskovalno delo, umetniško in izobraževalno delo je prejel doc. dr. Damjan Maletič. Priznanje je bilo podeljeno za izjemne uspehe, dosežke in zasluge na znanstvenoraziskovalnem področju in izobraževalnem področju.

Nagrado Univerze v Mariboru za znanstvenoraziskovalno delo, umetniško in izobraževalno delo je prejel red. prof. dr. Marko Ferjan. Nagrada je bila podeljena za vrhunske uspehe, dosežke in zasluge na znanstvenoraziskovalnem področju in izobraževalnem področju.

Nagrado Univerze v Mariboru za strokovno delo je prejela Barbara Grabec. Nagrada je bila podeljena za uspešno strokovno delo ter za vrhunski prispevek Fakulteti za organizacijske vede Univerze v Mariboru.  

Na predlog Fakultete za organizacijske vede je svečano listino Univerze v Mariboru prejel Center KORAK za osebe s pridobljeno možgansko poškodbo za izvrstno sodelovanje s Fakulteto za organizacijske vede Univerze v Mariboru.

Rektorjevo nagrado Univerze v Mariboru pa je prejel študent Aljaž Toman, kot najboljši študent Fakultete za organizacijske vede v svoji generaciji, ki je novembra 2018 pod mentorstvom izr. prof. dr. Andreje Pucihar magistriral na podiplomskem študijskem programu Organizacija in management informacijskih sistemov s temo magistrske naloge: Digitalizacija SWIFT procesov v bančništvu.

Iskrene čestitke!