Podelitev nagrad in priznanj na slovesnosti ob Rektorjevem dnevu Univerze v Mariboru

Kategorija novice: 
Obvestila

V ponedeljek, 28. januarja 2019 je na rektoratu Univerze v Mariboru potekala slovesnost ob podelitvi nagrad in priznanj Univerze v Mariboru. Nagrade so bile podeljene tistim, ki s svojim delom, vrhunskimi dosežki in zaslugami pomembno prispevajo k uveljavitvi in razvoju Univerze v Mariboru. Med prejemniki priznanj so bili tudi naši zaposleni in študenti.

Priznanje Univerze v Mariboru za znanstvenoraziskovalno delo, umetniško in izobraževalno delo je prejela lekt. dr. Alenka Tratnik. Priznanje je bilo podeljeno za izjemne uspehe, dosežke in zasluge na znanstvenoraziskovalnem področju in izobraževalnem področju.

Nagrado Univerze v Mariboru za znanstvenoraziskovalno delo, umetniško in izobraževalno delo je prejela izr. prof. dr. Polona Šprajc. Nagrada je bila podeljena za vrhunske uspehe, dosežke in zasluge na znanstvenoraziskovalnem področju in izobraževalnem področju.

Na predlog Fakultete za organizacijske vede je svečano listino Univerze v Mariboru prejela družba Domel Holding, d.d., za izvrstno sodelovanje s Fakulteto za organizacijske vede Univerze v Mariboru.

Rektorjevo nagrado Univerze v Mariboru pa je prejela študentka Marina Đorđeski, kot najboljša študentka Fakultete za organizacijske vede v svoji generaciji, ki je avgusta 2017 pod mentorstvom izr. prof. dr. Polone Šprajc diplomirala na dodiplomskem študijskem programu Organizacija in management kadrovskih in izobraževalnih sistemov (UN) s temo diplomske naloge: Motiviranje zaposlenih v podjetju Sij Acroni d.o.o.

Znak Leona Štuklja je prejel naš študent Jakov Fak za izjemne in vrhunske športne dosežke.

Iskrene čestitke!

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.