e - Izobraževanje za mentorje v podjetjih / organizacijah, ki bodo sodelovali pri procesu opravljanja strokovnih praks študentov Fakultete za organizacijske vede UM

17. 11. 2022
11:30
Lokacija: 
MS Teams
Online
Slovenia

Karierni center, Fakultete za organizacijske vede UM bo v četrtek, 17. novembra 2022 ob 11.30 uri pripravil in organiziral e - izobraževanje za mentorje v podjetjih / organizacijah, ki bodo sodelovali pri procesu opravljanja strokovnih praks študentov Fakultete za organizacijske vede UM.

Študenti se v okviru strokovne prakse seznanijo z aktualnimi izzivi delovnega okolja, imajo možnost preizkusiti delovne naloge v delovnem okolju in obenem pridobijo izkušnjo, ki je pomembnega značaja pri odločanju za zaposlitev ali za nadgradnjo študija v okviru višjih stopenj študijskih programov ali drugih študijskih programov iste stopnje.

e - Izobraževanje bo potekalo na daljavo in je namenjeno mentorjem v delovnih okoljih, ki se srečajo z našimi študenti v 3. letniku visokošolskih strokovnih študijskih programov (obvezna strokovna praksa) ali v zaključnih letnikih univerzitetnih in magistrskih študijskih programov (neobvezna strokovna praksa).

Predstavili bomo Priročnik za mentorje v organizacijah pri opravljanju strokovnih praks študentov FOV UM in vse potrebne informacije za uspešno sodelovanje pri procesu opravljanja strokovne prakse.

Udeležba na e - izobraževanju je brezplačna. Prijave zbiramo preko spletnega obrazca: https://1ka.arnes.si/a/992ff8c9.  Povezava do dogodka bo posredovana dva dneva pred dogodkom.

***

V kolikor boste potrebovali dodatne informacije v zvezi z organizacijo praks za študente, smo vam na voljo preko elektronske pošte karierni.fov@um.si ali telefonske številke: 04 2374 245.

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.