Konferenca Vzgoja in izobraževanje v informacijski družbi – VIVID 2021

08. 10. 2021
09:00
Lokacija: 
FOV UM
Online
Slovenia

V petek, 8. oktobra 2021 bo že 24. leto zapored potekala konferenca Vzgoja in izobraževanje v informacijski družbi – VIVID 2021, ki jo organizirata Fakulteta za organizacijske vede UM in Institut Jožef Stefan v sodelovanju s Fakulteto za računalništvo in informatiko ter Slovenskim društvom Informatika. Konferenca VIVID je del multi-konference Informacijska družba (https://is.ijs.si/), ki letos poteka od 4. do 8. oktobra in omogoča raziskovalcem, da predstavijo svoje raziskave z različnih področij informacijske družbe.

Konferenca VIVID 2021 je namenjana rešitvam in spoznanjem o uporabi sodobne informacijsko-komunikacijske tehnologije pri prenosu znanja. Glede na pozitivne plati pouka na daljavo, ki so se pokazale v preteklih letih, lahko upravičeno govorimo o smiselnosti hibridnih modelov poučevanja in spremembah v vsebini in metodiki dela.

Letošnja konferenca VIVID 2021 bo potekala na daljavo, preko MS Teams orodja. Program konference je objavljen na spletni strani: https://vivid.fov.um.si/program/, kjer boste našli tudi vse podrobnosti o brezplačni udeležbi.

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.