Virtualna okrogla miza: Kako se učiti in ostali pomembni napotki za študij

04. 11. 2020
13:15
Lokacija: 
FOV UM
Online
Slovenia

Tutorji FOV in Karierni center FOV vabita na virtualno okroglo mizo »Kako se učiti in ostali pomembni napotki za študij«, ki bo organizirana v sredo, 4. novembra 2020 ob 13.15 uri.

***

Okrogla miza naslavlja tematiko učenja in opravljanja izpitov na FOV UM ter povezovanja med študenti in učitelji. Ker je letošnje leto izjemno in pedagoški proces poteka do nadaljnjega na daljavo, je udeležba na virtualni okrogli mizi visoko priporočljiva za brucke in bruce, dobrodošli pa seveda tudi ostali študenti.

Tutorji FOV bodo na podlagi lastnih izkušenj, predstavili težave in rešitve s katerimi se srečujejo študenti pri opravljanju izpitov določenih študijskih predmetov.  V vodeno debato pa se bodo vključili tudi tutorji profesorji, ki bodo odgovorili na vprašanja o tem, kako se pripraviti in učiti za posamezne predmete, ki so po mnenju študentov selektivni in težavni.

Dogodek je namenjen kot rečeno vsem študentom, ki se soočajo z različnimi vprašanji v zvezi s študijem, na katera še nimajo odgovorov in za reševanje težav, ki morebiti nastopajo pri študiju. Glede na dosedanjo prakso so študenti med težje oziroma zahtevnejše predmete uvrstili: Osnove kvantitativnih metod I, Osnove kvantitativnih metod II, Angleški poslovni jezik, Računalništvo in informatika, Organizacija poslovnih procesov in Statistika v raziskovanju. Morda imate za te predmete vprašanja tudi vi?

Sodelujoči na okrogli mizi bodo tutorji študenti in tutorji profesorji:  https://fov.um.si/sl/studij/tutorstvo-na-fov ter v. d. dekanice izr. prof. dr. Polona Šprajc.

***

Vsi, ki bi se dogodku želeli pridružiti ste vabljeni, da vašo udeležbo potrdite na el. naslov karierni.fov@um.si / ZADEVA: potrjujem udeležbo na okrogli mizi 4.11./.

Na dogodek se lahko povežete preko MS Teamsa, s klikom na povezavo: Click here to join the meeting.

Vabljeni!

 

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.