Virtualna svečana podelitev diplom diplomantom Fakultete za organizacijske vede UM

09. 06. 2021
16:00
Lokacija: 
FOV UM
Kranj
Slovenia

V sredo, 9. junija 2021 bomo na Fakulteti za organizacijske vede UM podelili diplome diplomantom, ki so diplomirali v preteklem študijskem letu, in sicer od 1. 10. 2020 do 31. 3. 2021.

Ker je letošnje leto drugačno kot smo jih vajeni, zaradi že znane epidemiološke situacije, naše delo izvajamo na daljavo. To pomeni, da bomo diplomantom, ki so diplomirali v preteklem študijskem letu 2020/2021 organizirali virtualno svečano podelitev diplom in se tudi tu prilagodili situaciji ter se preselili v virtualni svet.

Podelitev diplom je velik dogodek, zato se bomo tudi za virtualno podelitev diplom, potrudili, da bomo dogodek izpeljali svečano z nagovorom dekana in promocijo diplomantov v okolju MS Teams. Diplomanti bodo po dogodku diplomske listine prejeli po pošti.

Virtualne podelitve diplom diplomantom magistrskih študijskih programov, diplomantom univerzitetnih študijskih programov in diplomantom visokošolskih študijskih programov bodo izvedene preko spletnega orodja MS Teams, v sredo, 9. junija ob 16. uri. 

Povezave za dostop do virtualne podelitve diplom boste diplomanti prejeli na podlagi izpolnjenega elektronskega obrazca: https://1ka.arnes.si/a/24339

Na virtualno svečano podelitev diplom diplomantom Fakultete za organizacijske vede UM se povežete s klikom na spodnjo povezavo (spletno orodje MS Teams):

Vabila bodo diplomantom posredovana po pošti.

Za več informacij v zvezi s podelitvami diplom lahko kontaktirate referat.fov@um.si.

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.