Srečanje rednih študentov prvih letnikov dodiplomskih študijskih programov FOV UM

07. 06. 2021
10:00 to 12:00
Lokacija: 
FOV UM
Kranj
Slovenia

Letošnje študijsko leto 2020/21 se s predavanji in vajami počasi nagiba h koncu. Kljub temu, da študijska izkušnja v prostorih fakultete v tem letu zaradi epidemiološke situacije v Sloveniji ni bila možna upamo, da ste skozi predavanja, vaje in izpite prehajali skladno z vašimi pričakovanji. Glede na to, da ste v prvi letnik vašega študija vstopili na daljavo je prav, da vas glede na spremembe okoliščin v Sloveniji povabimo, dragi študenti in študentke dodiplomskega rednega študija prvih letnikov generacije 2020/2021 na srečanje na fakulteto in sicer:

  • da se srečamo v živo,
  • da se z nami osebno pogovorite,
  • da spoznate vaše fakultetno okolje,
  • prevzamete bruc pakete, ki jih niste ob začetku študijskega leta in
  • se sproščeno pogovorite s sošolci in profesorji.

Srečanje študentov prvih letnikov dodiplomskih rednih študijskih programov FOV UM je načrtovano:

  • za redne študente prvih letnikov visokošolskih strokovnih in univerzitetnih študijskih programov v ponedeljek, 7. junija 2021 od 10. do 12. ure.

Na dogodku vas bo nagovoril red. prof. dr. Iztok Podbregar, dekan Fakultete za organizacijske vede. Pozdrav in informacije posameznih področij, ki jih vodita, bosta podali v. d. prodekanice za izobraževalno dejavnost izr. prof. dr. Polona Šprajc ter predstavnica študentov na FOV, prodekanica za študentska vprašanja, študentka Klavdija Kastelic. Dobili boste tudi osnovne informacije s strani Referata za študentske zadeve o nadaljevanju študija v drugi letnik in še kaj. Ogledali si boste predavalnice, laboratorije, knjižnico in se na koncu podružili z vašimi sošolci pred fakultetno stavbo.

Ker pa smo še vedno v času razglašene epidemije, vas zaradi ustrezne organizacije dogodka in vaše varnosti vljudno prosimo, da se na dogodek prijavite in sicer:

V kolikor bi v zvezi z dogodkom potrebovali dodatne informacije, so vam na voljo sodelavke kariernega centra FOV na elektronskem naslovu karierni.fov@um.si.

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.