19. 05. 2021
15:00
Lokacija: 
FOV UM
Online
Slovenia

Spletno srečanje članov Alumni FOV in pogovor s psihoterapevtko mag. Mojco Brezavšček o tem »Kako sem pripravljen na življenje … pandemija kot pokazatelj in lakmusov papir«.

Kdaj: sreda, 19. maj 2021 ob 15. uri
Kje: MS Teams
Prijava: https://1ka.arnes.si/a/23124

Z namenom povezovanja in druženja diplomantov Fakultete za organizacijske vede UM, bomo v sredo, 19. maja 2021 ob 15. uri pripravili dogodek, na katerem se bodo srečali diplomanti in študenti FOV in prisluhnili pogovoru s psihoterapevtko mag. Mojco Brezavšček (http://www.brezavscek-psihologija.si/o-meni/) na temo: »Kako sem pripravljen na življenje … pandemija kot pokazatelj in lakmusov papir«.

V pogovoru med red. prof. dr. Iztokom Podbregarjem, dekan FOV UM in mag. Mojco Brezavšček bomo skušali osvetliti, kako je lahko tudi obdobje pravkar izkušene pandemije pokazatelj, ali in kako smo opremljeni za življenje. Okoliščine v zadnjem letu so grobo pritisnile na nas. Omejitve, vsiljene spremembe in pritiski so težki spremljevalci, ki so mnoge med nami potisnili v psihične stiske.  Pogosto se nam zdi, da na to zaradi neugodnih okoliščin nimamo vpliva. Pa je res tako? Pandemija se počasi (upamo) izteka, izzivi, ki nam jih bo v taki ali drugačni obliki gotovo ponujalo življenje, pa so še pred nami. Kako smo pripravljeni nanje?

Pogovarjali se bomo o tem, kaj se lahko iz izkušnje pandemije naučimo o sebi? Kako se lahko naučimo prepoznati svoj vpliv in povečati svojo moč, da bo naše življenje ne glede na okoliščine, ki nas v življenju čakajo, polno in zadovoljujoče. Pogovarjali se bomo o tem, kako se lahko opolnomočimo ali kot pravi znan izrek »kako se naučimo pripraviti limonado takrat, ko nam življenje ponudi limone.«

***

K udeležbi na brezplačen dogodek ste vabljeni tako diplomanti kot bodoči diplomanti – študenti FOV.

Po končanem uradnem delu bo sledila predstavitev in diskusija na temo nadaljnjih aktivnosti Alumni FOV.

***

Veseli bomo, če se boste uspeli pridružiti odlični družbi vaših kolegov in kolegic in prisluhnili vsebinam, ki jih je za vas pripravil Alumni FOV. Seveda pa vabljeni tudi na ostale dogodke, ki se bodo na fakulteti v tednu dogodka odvili v okviru kariernih dni: https://fov.um.si/sl/dogodki/05/2021/spletni-karierni-dnevi-2021. Udeležba na vseh dogodkih je brezplačna.

Prijava na spletni alumni dogodek: https://1ka.arnes.si/a/23124.

Povezava do spletnega alumni dogodka bo objavljena na dan izvedbe tudi na tej spletni strani.

Dogodku se pridružite s klikom na spodnjo povezavo (MS Teams): 

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_ZGE2MTNjZjktMzc0ZC00ZDU0LTliMzItNmE2NTM5ZjFlOTMy%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%228ef1464e-28b6-449d-95be-e669ee3d08ac%22%2c%22Oid%22%3a%22cc302e98-7d82-4ad2-97db-2491b83a8b6d%22%7d

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.