27. 06. 2021 to 30. 06. 2021
08:00 to 16:00
Lokacija: 
Bled
Slovenia
Slovenia

Blejska e konferenca, ki jo vsako leto organizira Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru je mednarodni dogodek z najdaljšo tradicijo na področju raziskovanja elektronskega poslovanja na Univerzi v Mariboru in v Evropi ter eden izmed vodilnih raziskovalnih in strokovnih dogodkov v svetu.

Letošnja 34. konferenca bo z delovnim naslovom: Digital support from crisis to progressive change tudi letos povezala številne raziskovalce, predstavnike gospodarstva, organizacij, ponudnikov tehnologije in odločevalce iz različnih držav sveta. Osrednja tematika konference je vezana na proučevanje priložnosti in vpliva digitalnih tehnologij na organizacije, posameznike in družbo. Letošnji poudarek je predvsem na izrabi priložnosti digitalizacije za premagovanje krize, ki je nastala na podlagi pandemije COVID-19. Poleg krovne teme in splošne usmeritve konference na digitalizacijo in digitalno preobrazbo, so poudarjene teme še: digitalno zdravstvo in dobro počutje (wellness), digitalni poslovi modeli, umetna inteligenca in podatkovna znanost, digitalna etika, pametna in trajnostna mesta in digitalno izobraževanje.

Več o konferenci je na voljo na spletni strani: http://bledconference.org.

 

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.