Brezplačno on – line predavanje s področja Kriznega managementa

03. 02. 2021
13:00
Lokacija: 
FOV UM
Online
Slovenia

V sredo, 3. februarja 2021 ob 13. uri bomo na Fakulteti za organizacijske vede organizirali brezplačno on – line predavanje, ki se bo dotaknil aktualne teme današnjega časa in sicer, Kako delovati v času krize.

Predavanje bo izvedel strokovnjak s področja kriznega upravljanja, red. prof. dr. Iztok Podbregar.

 ***

V kolikor vas zanima vsebina predavanja se prijavite preko spodnje povezave in dan pred dogodkom vam bomo posredovali povezavo do predavanja:

3. februar 2021 / 13.00 – 13.50 / Kako delovati v času krize / red. prof. dr. Iztok Podbregar

    __________________

    Vsebina predavanja je obravnavana v sklopu rednih predavanj na študijskem programu Krizni management, ki ga na fakulteti izvajamo že tri leta in je namenjen vsem, ki se dnevno soočajo z raznolikimi negotovostmi in želijo celovito obvladovati tveganja z znanjem in kompetencami, ki so danes ključna za razvoj podjetij, javne uprave, vladnih služb, nevladnih organizacij in celotne družbe.

    Obvladovanje kriz je neizogiben sestavni del vseh poslovnih procesov, tako v državnih kot zasebnih podjetjih ali organizacijah. Učinkovit odziv na krizne razmere in potrebe po spretnostih na področju kriznega upravljanja so danes ene od ključnih  aktivnostih pri vodenju organizacij, ki so povezane s pripravo celovitih načrtov, potrebnih za tvegane situacije.

    ***

    V sklopu predavanja Kako delovati v času krize, bodo predstavljeni različni vidiki osebnega dojemanja krize, vpliva okolja na posameznika in kako se soočati z negotovostmi in tveganji. Del predavanja bo namenjen tudi strateškim, normativnim in finančnim vidikom obvladovanja tveganj ter varnosti v družbi in organizacijah.

    On-line predavanje bo širši javnosti predstavil red. prof. dr. Iztok Podbregar, ki je redni profesor na Univerzi v Mariboru, Fakulteti za organizacijske vede in strokovnjak s področja kriznega managementa in obvladovanja tveganj. Red. prof. dr. Iztok Podbregar ima bogate vodstvene izkušnje v gospodarstvu, javni upravi in Slovenski vojski. Praktična in akademska znanja pa z odliko prenaša na mlade generacije v akademskem okolju in širše.

    ***

    Prijava na brezplačno on – line predavanje: https://forms.gle/9o8zF6u46pTHThYdA

    Po koncu predavanja je predviden čas tudi razpravo. Vabljeni, da se nam pridružite.

    V kolikor bi potrebovali dodatne informacije se lahko obrnete na sodelavke Centra za izobraževanje in svetovanje UM FOV, preko el. pošte: cis.fov@um.si ali telefona: 04 2374 245.

    Dostopnost / Accessibility options

    Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
    Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
    Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
    Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.