14. 01. 2019
09:00
Lokacija: 
Fakulteta za organizacijske vede, UM
Predavalnica 307
Kranj
Slovenia

Karierni center UM v sodelovanju s Fakulteto za organizacijske vede organizira brezplačno delavnica za študente in diplomante FOV z naslovom Spoznajte se s coachingom.

Delavnico izvaja mag. Tanja Bogataj, ki je je certificirana coachinja, svetovalka in trenerka s področja osebne rasti in vodenja. Je tudi mentorica iniciativ in timov za zeleni in krožni pristop ter pametna mesta.

Delavnica temelji na uporabi procesa, orodij in veščin coachinga in samocoachinga za osebni razvoj, učinkovitejše in bolj zadovoljujoče doseganje ciljev ter uspešno soočanje z različnimi osebnimi in profesionalnimi izzivi.

Teme in okvirni program delavnice:

1) coaching kot dejavnost in proces - kaj je, kako deluje, kje je učinkovit;

2) orodja in veščine coachinga in samocoachinga za (samo)opolnomočenje, osebnostno in poslovno rast in razvoj in učinkovitost;

3) izbrana orodja in veščine za prepoznavanje in uporabo lastnih potencialov, preoblikovanje omejitev v potenciale, za večjo učinkovitost in doseganje ciljev ter za učinkovito komunikacijo;

4) učenje teorije na  vsakodnevnih primerih študentov.

Glavni cilji delavnice:
 1) spoznati se s coachingom in samo-coachingom in kako ga uporabiti pri študiju, osebnem razvoju in doseganju ciljev,
 2) naučiti se in uporabiti nekatera orodja za večje zavedanje glede naših omejitev in vzorcev mišljenja in odzivanja, ter preoblikovanje omejitev v potenciale,
 3) naučiti se nekatera orodja in veščine coachinga, kako uporabiti naše potenciale z namenom učinkovitega delovanja, doseganja naših ciljev in uspešnega soočanja z izzivi.

 

Prijava na delavnico je možna preko spletne strani https://kc.um.si/dogodki/spoznajte-se-s-coachingom-za-studente-fov ali na elektronski naslov kariernicenter@fov.uni-mb.si .

Kdaj: ponedeljek, 14. januar 2019, ob 9:00
Traja: 90 minut
Kje: Fakulteta za organizacijske vede, Kidričeva cesta 55a, 4000 Kranj, predavalnica P307
Izvajalec: mag. Tanja Bogataj, TANJA BOGATAJ S.P., COACHING POSLOVNO SVETOVANJE IN IZOBRAŽEVANJE.
Univerza/fakulteta: Fakulteta za organizacijske vede

***

Obveščamo vas, da se bo dogodek lahko snemal in fotografiral ter da se posnetki dogodka in fotografije, posnete na dogodku, lahko uporabijo za javno objavo na spletnih straneh ter socialnih omrežjih Univerze v Mariboru, pri čemer se bodo vaši osebni podatki varovali v skladu z Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (Splošna uredba o varstvu podatkov).