Razpis volitev v študentske svete članic in drugih članic Univerze v Mariboru

Kategorija novice: 
Obvestila

V. d. prorektorice za študentska vprašanja Univerze v Mariboru, študentka Nika Kotnik je izdala Sklep o razpisu volitev za študentske svete članic in drugih članic Univerze v Mariboru.

V kolikor tudi ti želiš sooblikovati prihodnost študentov na Univerzi v Mariboru si poglej priložen Sklep o razpisu volitev in kandidiraj. Rok za oddajo vlog je 16. oktober 2022.

Več: Sklep o razpisu volitev v študentske svete članic in drugih članic UM

Predsednik volilne komisije univerze za volitve študentov je 17. 10. 2022 izdal Sklep o preverjanju in potrditvi kandidatur s pozivom k dopolnitvi, ki je nastal skladno s Sklepom o razpisu volitev v študentske svete članic in drugih članic Univerze v Mariboru.

Priloga: Sklep o preverjanju in potrditvi kandidatur za člane Študentskega sveta Fakultete za organizacijske vede Univerze v Mariboru

Predsednik  volilne komisije univerze za volitve študentov je  21. 10. 2022 sprejel končne sezname potrjenih popolnih kandidatur, ki so nastali skladno s Sklepom o razpisu volitev v študentske svete članic in drugih članic Univerze v Mariboru ter sklepom Volilne komisije univerze za volitve študentov o dodatnem roku za oddajo kandidatur, z dne 18. 10.2022.

Priloga: Končni seznam potrjenih kandidatur za člane ŠS FOV

Volilna komisija univerze za volitve študentov je 7. 11. 2022 objavila Poročilo o izvoljenih kandidatih in obvestilo o poteku drugih krogov, ki so nastali skladno s Sklepom o razpisu volitev v študentske svete članic in drugih članic Univerze v Mariboru.

Priloga: Poročilo o izvoljenih kandidatih FOV na dan 7. 11. 2022 in obvestilo o izvedbi drugega kroga

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.