Tekmovanje v reševanju študije primera za dijake v organizaciji FOV UM se je danes zaključilo

Kategorija novice: 
Obvestila

Na Fakulteti za organizacijske vede UM smo danes zaključili s Tekmovanjem v reševanju študije primera za dijake. Med enajstimi ekipami dijakov, ki so se udeležili tekmovanja, so prvo mesto zasedle dijakinje ekipe FUL PREŠERN - Gimnazija Franceta Prešerna Kranj. Na drugo mesto se je uvrstila ekipa Case2Suit – II. gimnazija Maribor (uradna stran), na tretje pa ekipa DGMGirls, prav tako iz II. Gimnazije Maribor. Izbira prvih treh ekip zmagovalcev je za žirijo predstavljala velik zalogaj, saj so prav vse ekipe pripravile odlične predstavitve.

Še enkrat bi se radi zahvalili podjetju Mikrocop d.o.o. za podan poslovni izziv, vsem dijakinjam in dijakom, za kreativno predstavljene rešitve ter učiteljem srednjih šol, ki so se izkazali z odličnim mentorstvom.

Hvala Gimnaziji Franceta Prešerna Kranj, II. Gimnaziji Maribor, Gimnaziji in srednji šoli Kočevje, Šolskemu centru za pošto, ekonomijo in telekomunikacije ter Strokovni gimnaziji ŠC Kranj.

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.