Postanite Kadrovski up 2019!

Kategorija novice: 
Obvestila

Kadrovski up leta je priznanje za najboljša znanstveno-raziskovalna dela s področja kadrovskega managementa. Na razpisu lahko sodelujejo vsa diplomska, magistrska in doktorska dela, ki se lotevajo izzivov kadrovskega managementa; bodisi, da preučujejo kariere, strateške vloge kadrovskega managementa, elemente, ki vplivajo na uspešnost kadrovske funkcije, merjenje dodane vrednosti kadrovske funkcije oziroma preučujejo in razvijajo sodobne pristope kadrovske funkcije.S priznanjem si prizadevamo soustvarjati kadrovsko prihodnost.

Priznanje »Kadrovski up 2019« za najboljše znanstveno-raziskovalno delo s področja kadrovskega managementa bomo slovesno podelili na osrednjem dogodku za kadrovske strokovnjake, Slovenskem kadrovskem kongresu 2019, ki bo letos hkrati tudi prizorišče Evropskega kadrovskega kongresa. Kongres bo potekal 4. in 5. aprila 2019.

Izpolnite online obrazec za prijavo (tukaj) in oddajte priloge na e-naslov jasmina.spahalic@planetgv.si.

Podrobnejše informacije o prijavi na razpis dobite na tel.: 031/861-234 ali pošljite vprašanje na e-naslov: jasmina.spahalic@planetgv.si.

Več informacij: https://www.planetgv.si/o-nas/nagrade/kadrovski-up-leta

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.