Prijava/vpis 2017/2018

Fakulteta za organizacijske vede velja za vodilno izobraževalno ustanovo na področju organizacije in managementa in eno najbolje opremljenih fakultet, ki ponuja prenovljene in mednarodno akreditirane študijske programe.

Si želite postati manager športnih organizacij?

Na FOV z novim študijskim letom odpiramo vrata vsem, ki jih zanima področje managementa v športu in bi si želeli graditi kariero v športnih organizacijah ter širše. S študijskim programom Management v športu, ki smo ga pripravili v sodelovanju z OKS Slovenija, vam bodo odprte poti do kariere v športnih in drugih organizacijah.

Na FOV po znanje in aktivno do zaposlitve

Na Fakulteti za organizacijske vede vsem študentom tekom študija nudimo karierno in študijsko svetovanje in aktivno pomagamo pri iskanju pravega delodajalca in zaposlitve po meri posameznika.

Študiraj v Kranju!

UM FOV v Kranju ponuja kakovostne, mednarodno primerljive študijske programe, ki so prilagojeni potrebam gospodarstva in negospodarstva in omogočajo nadaljnji karierni razvoj in pridobitev kompetenc, ki so danes dobrodošle na trgu.

Novice

Obvestila

Okrogla miza s predavanjem TVEGANJA – NEGOTOVOSTI - KRIZE

10. 10. 2017
Univerza v Mariboru, Fakulteta za organizacijske vede in Fraportova letalska akademija, v torek, 17. oktobra 2017, organizirata brezplačno predavanje in okroglo mizo z naslovom Tveganja - negotovosti - krize.
Obvestila

Prevzem študentskih izkaznic

09. 10. 2017
Študenti magistrskih programov, vpisani po prvem prijavnem roku, lahko v referatu za študentske zadeve prevzamete študentsko izkaznico. Ob prevzemu potrebujete osebni dokument.
Karierni center

Priložnost za delo v podjetju Krka, d.d. iz Novega mesta: SAMOSTOJNI INFORMATIK za informacijsko podporo kadrovskim in organizacijskim procesom

06. 10. 2017
V podjetju Krka, d.d. iz Novega mesta iščejo novega strokovnega sodelovca iz računalniško informacijskega področja s končano 2. stopnjo bolonjskega študija oziroma absolventa magistrskega študija, z opravljenimi večino obveznostmi na fakulteti. Gre za področje dela, ki tesno sodeluje s HR (zaupni podatki, zavedanja varstva osebnih podatkov), vendar na računalniško informacijskem področju.
Obvestila

Humanitarna akcija Študenti za študente

06. 10. 2017
Študentski svet Univerze v Mariboru v začetku oktobra tradicionalno organizira dogodek Gremo na prvi rok in vzporedno z njim humanitarno akcijo. Simbolna vstopnina, ki letos znaša 3 €, bo v celoti namenjena za humanitarno akcijo pod sloganom »Študenti za študente«. Udeleži se prvega roka in z nakupom vstopnice pomagaj ostalim študentom!
Obvestila

Zaključek projektnega sestanka v okviru projekta MASTIS

04. 10. 2017
Po zaključenem projektnem sestanku na Bledu, kjer smo gostili udeležence iz 7 držav, v okviru projekta MASTIS, nadaljujemo s pripravo podiplomskih študijskih programov s področja informacijskih sistemov za univerze v Ukrajini in Črni gori.
Obvestila

Razpis kadrovskih štipendij

04. 10. 2017
Abanka d.d. razpisuje kadrovske štipendije za študijsko leto 2017/2018, ki so namenjen tudi študentom 2.stopnje, programa Organizacija in management informacijskih sistemov UM FOV.

Dogodki

14. mednarodni simpozij o operacijskih raziskavah - SOR'17

27. 09. 2017
09:00
Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru skupaj s Sekcijo za operacijske raziskave Slovenskega društva Informatika, v dneh od 27. do 29. septembra 2017 organizira 14. mednarodni simpozij o operacijskih raziskavah (14th International Symposium on Operational Research in Slovenia), ki bo potekal na Bledu v Hotelu Astoria.

Prikaži vse

Strateška partnerstva, članstva in akreditacije