Nujno obvestilo za brucke in bruce ter vse novince v študijskem letu 2020/21 - Digitalna identiteta

Kategorija novice: 
Obvestila

S 1. oktobrom 2020, ko se uradno prične novo akademsko leto, je za vstop v IT storitve na fakulteti (Moodle, MS Teams, AIPS) potrebno imeti urejeno digitalno identiteto (več o digitalni identiteti in ostalih IT storitvah: https://it.um.si/studenti/Strani/default.aspx) – to je vaše osebno uporabniško ime, ki vam omogoča vstop v različne storitve in orodja in je oblike ime.priimek@student.um.si.

Da bi nemoteno vstopili v IT orodja – s 1. oktobrom obvezno v MS Teams, Moodle in AIPS (študentski indeks) vas pozivamo, da digitalno identiteto prevzamete takoj.

Želimo si, da bi bil začetek akademskega leta čim manj stresen zato vas prosimo, da sledite našim usmeritvam in spremljate novosti na spletni strani fov.um.si (https://fov.um.si/sl) in objavam na https://moja.um.si/Strani/default.aspx.

V kolikor digitalne identitete še ne boste uredili, se pred pričetkom predavanj najavite pri profesorju, da vas doda k skupini za predavanja. V primeru težav se prosim obrnite na podpora.fov@um.si.

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.