Dobrodošli na spletni strani Fakultete za organizacijske vede UM

Konfigurator študija FOV

KAKŠEN JE TVOJ FOV PROFIL?

Konfigurator študijskih programov ti pomaga pri odločitvi za ustrezni študijski program na Fakulteti za organizacijske vede.

Z njegovo pomočjo lahko preveriš kateri profil diplomanta ti najbolj ustreza, katere zaposlitvene možnosti ima in pa kakšen način dela lahko pričakuješ.

studiraj.fov.um.si

39. mednarodna konferenca Portorož 2020

39. mednarodna konferenca o razvoju organizacijskih znanosti - Organizacije na krožišču inovativnosti in digitalne transformacije

39th International Conference on Organizational Science Development - Organization at Innovation and Digital Transformation Roundabout

konferenca.fov.um.si

Študiraj v Kranju!

UM FOV v Kranju ponuja kakovostne, mednarodno primerljive študijske programe, ki so prilagojeni potrebam gospodarstva in negospodarstva in omogočajo nadaljnji karierni razvoj in pridobitev kompetenc, ki so danes dobrodošle na trgu.

Študijski programi na FOV

Izbirate lahko med naslednjimi študijskimi programi: Inženiring poslovnih sistemov (1.,2. stopnja), Organizacija in management poslovnih in delovnih sistemov (3. stopnja), Organizacija in management kadrovskih in izobraževalnih sistemov (1.,2.,3. stopnja), Organizacija in management informacijskih sistemov (1.,2.,3. stopnja), Management v športu (1. stopnja) in Krizni management (1. stopnja).

Športnikom prijazno izobraževanje na Fakulteti za organizacijske vede UM

Fakulteta za organizacijske vede UM izpolnjuje pogoje za dodelitev priznanja za razvit pristop k spodbujanju dvojne kariere in zagotavljanju športnikom prijaznega izobraževanja, ki je prva faza evalvacije za pridobitev certifikata »Športnikom prijazno izobraževanje«.

Novice

Obvestila

Najava dogodka / Sledi poeta – Akademija ob slovenskem kulturnem prazniku

23. 01. 2020
V sodelovanju z Zvezo kulturnih društev Kranj in Glasbeno šolo Kranj tudi letos pripravljamo dogodek SLEDI POETA, s katerim se bomo poklonili našemu največjemu pesniku ob kulturnem prazniku.
Obvestila

Vabilo študentom za sodelovanje v projektu PKP

23. 01. 2020
Študente vabimo za sodelovanje v projektu "Identifikacija vrzeli in razvojne smernice programa usposabljanja udeležencev ACC s področja organizacije in managementa (akronim: IPA)"
Obvestila

Izobraževanje in tekmovanje v študiji primera za srednješolce

23. 01. 2020
Dijaki gorenjskih srednjih šol, so se udeležili izobraževanja v študiji primera, na katerem so pridobili različna znanja o pripravi rešitve za konkreten poslovni problem.
Obvestila

Inavguralno predavanje dr. Maje Meško

20. 01. 2020
Vabimo vas na inavguralno predavanje z naslovom »INDUSTRIJA 4.0 IN KOMPETENCE PRIHODNOSTI V PAMETNIH TOVARNAH«
Obvestila

Infografika v spletnem AIPS-u za študente

16. 01. 2020
Bliža se izpitno obdobje – spremljajte svoje napredovanje pri študiju v infografiki
Obvestila

Študenti 2. letnika magistrskega študija OMIS na obisku v podjetjih Četrta pot d.o.o. in Iskratel d.d.

15. 01. 2020
Študenti 2. letnika magistrskega študija OMIS so bili na obisku v podjetjih Četrta pot d.o.o. in Iskratel d.d.

Dogodki

39. mednarodna konferenca o razvoju organizacijskih ved

18. 03. 2020
13:00
Pred nami je 39. mednarodna konferenca o razvoju organizacijskih ved, ki skupaj s časovno premico razvoja usmerja ideje akademske in strokovne javnosti za skupen naš, boljši jutri.

Dogodek SLEDI POETA

06. 02. 2020
19:00
V sodelovanju z Zvezo kulturnih društev Kranj in Glasbeno šolo Kranj tudi letos pripravljamo dogodek SLEDI POETA.

Izobraževanje in tekmovanje v študiji primera za srednješolce

21. 01. 2020
09:30
Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru, Gimnazija Franceta Prešerna in podjetje La Popsi d.o.o. organizirajo in vabijo na izobraževanje in tekmovanje v študiji primera za srednješolce (Case Study).

Predstavitev zbornika prispevkov FOV UM in Slovenske akademije za management v spomin prof. dr. Juretu Kovaču

13. 12. 2019
11:00
V petek, 13. decembra 2019 ob 11. uri bo v knjižnici Fakultete za organizacijske vede UM (Kidričeva cesta 55a, Kranj) potekala predstavitev zbornika prispevkov, ki smo ga v spomin na prof. dr. Jureta Kovača in v znak spoštovanja pripravili na Fakulteti za organizacijske vede UM v sodelovanju s Slovensko akademijo za management.

Tekmovanje v reševanju študije primera

13. 12. 2019
08:30
Tekmovanja v reševanju študije primera se lahko udeležijo skupine študentov (4-5), ki razmišljajo kreativno in so pripravljeni v času svojega študija pridobiti dodatne kompetence, ki jim bodo pomagale na njihovi nadaljnji karierni poti. Vljudno vabljeni!

Decembrska šola reševanja študije primera

09. 12. 2019
09:00
Decembrska šola reševanja študije primera (case study) je priložnost, kjer svojo ustvarjalnost soočijo različne skupine študentov Fakultete za organizacijske vede.

Delavnica: Linkedin in kako ga uporabljati za karierni razvoj, iskanje zaposlitve in mreženje

03. 12. 2019
10:45
Brezplačna delavnica za študente in diplomante UM FOV na temo LinkedIn in kako ga uporabljati za karierni razvoj, iskanje zaposlitve in mreženje. Priporočljivo je, da imajo udeleženci s seboj prenosnik.

Prikaži vse

Strateška partnerstva, članstva in akreditacije