Strokovna ekskurzija v Tehnološki park Ljubljana in Plastiko Skaza v Velenju

Kategorija novice: 
Karierni center

Študenti in profesorji FOV so se v torek, 23. 11. 2016 odpravili na strokovno ekskurzijo v Ljubljano in Velenje, ki je bila organizirana v sklopu aktivnosti Kariernega centra.

Najprej so se ustavili v Tehnološkem parku v Ljubljani, kjer so se pobližje seznanili s samo organizacijo Tehnološkega parka in njegovo vlogo pri spodbujanju mladih podjetij kakor tudi promoviranju inovativnih podjetniških idej.

Program ekskurzije se je nadaljeval v Velenju, kjer so študente in profesorje sprejeli s strani podjetja Plastika Skaza. Splošni predstavitvi podjetja, kadrovske strukture in njihove razvojne naravnanosti je sledil ogled proizvodnje, ki je bil še posebej zanimiv.

Z zagotovljenim strokovnim vodenjem so študenti v obeh organizacijah dobili vpogled v konkretna sodobna delovna okolja.  Izkušnje gostiteljev, ki so jih bili v obeh okoljih deležni, pa bodo zagotovo dobra popotnica in vzpodbuda pri oblikovanju lastne karierne poti.

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.