Informacije o študiju na FOV UM za bodoče študente

Kategorija novice: 
Obvestila

Na Fakulteti za organizacijske vede UM (FOV UM) za bodoče študente tekom celotnega študijskega leta pripravljamo različne vsebine in dogodke na katerih bodo izvedeli več o fakulteti in študiju pri nas.

Več o naših študijskih programih in študiju samem je dosegljivo na spletni strani: https://studiraj.fov.um.si/studenti_studij.html, preko katere lahko dostopate tudi do informacij o prijavi na dodiplomski oziroma podiplomski študij FOV UM.

***

Pridružite se nam lahko tudi na družbenih omrežjih:

kjer objavljamo vse aktualne informacije o dogajanju na FOV. Za več informacij pa so vam vedno na voljo naše sodelavke Referata za študentske zadeve in Kariernega centra v času uradnih ur.

V kolikor želite, da vas obveščamo o aktualnih informacijah v zvezi s študijem na FOV, se prijavite na naše e-novice preko povezave: https://studiraj.fov.um.si/enovice.html.

Informacije o različnih dogodkih za bodoče študente pa bodo sledile na tej spletni strani. Spremljajte nas … Izberite znanje, izberite prihodnost … in se nam pridružite na FOV UM!

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.