Obvestilo študentom Fakultete za organizacijske vede Univerze v Mariboru

Kategorija novice: 
Obvestila

Na Fakulteti za organizacijske vede bodo avgusta in septembra 2020 potekala gradbena dela v okviru energetske sanacije objektov, kar pomeni, da bo obisk v stavbi fakultete omejen, zato naprošamo vse študente, da svoje obveznosti glede vpisa in oddaje različne dokumentacije opravite po pošti ali e-pošti oz. natančno sledite podanim navodilom Referata za študentske zadeve in ostalih strokovnih služb fakultete.

Dokumentacijo za vpis in katero koli drugo dokumentacijo, vezano na študijske zadeve pošljete priporočeno po pošti na naslov 

Fakulteta za organizacijske vede UM
Referat za študentske zadeve
Kidričeva cesta 55a
4000 KRANJ.

Izvedba izpitov bo potekala na daljavo ali v predavalnici po terminskem planu. O načinu izvedbe izpitov boste pravočasno obveščeni na univerzitetni e-naslov.

Študenti, ki bi zaradi nujnih in neodložljivih zadev morali priti na fakulteto, morate svoj prihod napovedati in navesti razlog, vsaj en dan pred napovedanim prihodom, do 12. ure.

Obvestilo/napoved posredujete:

  • Zadeve, vezane na KNJIŽNICO, na el. naslov: cobiss.fov@um.si
  • Zadeve, vezane na REFERAT ZA ŠTUDENTSKE ZADEVE, na el. naslov: referat.fov@um.si
  • Govorilne ure pri PROFESORJU,  po uskladitvi s profesorjem  (preko elektronskega naslova profesorja), nato dan pred napovedanim obiskom svoj prihod sporočite še  na el. naslov: dekanat.fov@um.si

Študente izrecno opozarjamo, da se ravnajo skladno z navodili in upoštevajo vse zaščitne ukrepe (uporaba zaščitnih mask, varnostna razdalja, razkuževanje rok, …).

Kranj, julij, 2020