Obvestilo študentom Fakultete za organizacijske vede Univerze v Mariboru

Kategorija novice: 
Obvestila

Na Fakulteti za organizacijske vede bodo avgusta in septembra 2020 potekala gradbena dela v okviru energetske sanacije objektov, kar pomeni, da bo obisk v stavbi fakultete omejen, zato naprošamo vse študente, da svoje obveznosti glede vpisa in oddaje različne dokumentacije opravite po pošti ali e-pošti oz. natančno sledite podanim navodilom Referata za študentske zadeve in ostalih strokovnih služb fakultete.

Od 24. 8. 2020 dalje je zaradi izvajanja gradbenih del vhod v stavbo Fakultete za organizacijske vede zaprt. Za nujne zadeve je možen vstop v stavbo preko požarnih stopnic v pritličju nasproti vhoda v športno dvorano, kamor bodo usmerjale nameščene informativne table.

Dokumentacijo za vpis in katero koli drugo dokumentacijo, vezano na študijske zadeve pošljete priporočeno po pošti na naslov 

Fakulteta za organizacijske vede UM
Referat za študentske zadeve
Kidričeva cesta 55a
4000 KRANJ.

Izvedba izpitov bo potekala na daljavo ali v predavalnici po terminskem planu. O načinu izvedbe izpitov boste pravočasno obveščeni na univerzitetni e-naslov.

Študenti, ki bi zaradi nujnih in neodložljivih zadev morali priti na fakulteto, morate svoj prihod napovedati in navesti razlog, vsaj en dan pred napovedanim prihodom, do 12. ure.

Obvestilo/napoved posredujete:

  • Zadeve, vezane na KNJIŽNICO, na el. naslov: cobiss.fov@um.si
  • Zadeve, vezane na REFERAT ZA ŠTUDENTSKE ZADEVE, na el. naslov: referat.fov@um.si
  • Govorilne ure pri PROFESORJU,  po uskladitvi s profesorjem  (preko elektronskega naslova profesorja), nato dan pred napovedanim obiskom svoj prihod sporočite še  na el. naslov: dekanat.fov@um.si

Študente izrecno opozarjamo, da se ravnajo skladno z navodili in upoštevajo vse zaščitne ukrepe (uporaba zaščitnih mask, varnostna razdalja, razkuževanje rok, …).

Kranj, julij, 2020

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.