Obvestilo študentom Fakultete za organizacijske vede

Kategorija novice: 
Obvestila

V skladu z vladnimi ukrepi smo prešli v rumeno fazo, ki ponovno dovoljuje odprtje fakultet, vendar še vedno ob upoštevanju vseh dosedanjih varnostnih ukrepov, v skladu z vladnimi odloki, priporočili NIJZ in Varnostnim protokolom. Obveščamo vas, da je obisk Fakultete za organizacijske vede ob predhodni najavi v posamezni enoti možen od ponedeljka do petka v času uradnih ur posamezne enote.

  • V Referatu za študentske zadeve lahko opravite obveznosti v času uradnih ur, in sicer: ponedeljek, torek, četrtek, petek od 11.30 do 13.30 ure, ob  torkih tudi popoldne od 15. do 17. ure, razen v mesecu juliju in avgustu. Najavite se na referat.fov@um.si .
  • Izposojo in vračilo gradiva lahko uredite v Knjižnici od ponedeljka do petka od 9.00 do 13.00 ure. Najavite se na cobiss.fov@um.si .
  • V Kariernem centru smo na voljo od ponedeljka do petka od 8.00 do 16.00 ure. Najavite se na karierni.fov@um.si .

Dosegljivi smo tudi preko e-pošte in po telefonu. 

Pedagoški proces (predavanja in vaje) bo do zaključka študijskega leta 2020/2021 izveden na daljavo. O načinu izvedbe preverjanja in ocenjevanja znanja ter izpitov vas bomo pravočasno obvestili. Obisk govorilnih ur na fakulteti je možen izključno na podlagi dogovora s profesorjem.

V primeru morebitnih sprememb in novih smernic s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport ter rektorata Univerze v Mariboru, vas bomo nemudoma obvestili.

Prosimo, da pri vstopu v prostore Fakultete za organizacijske vede dosledno upoštevate varnostne ukrepe (nošenje zaščitnih mask, varnostna razdalja 1,5 metra, razkuževanje rok) in se vseh aktivnosti udeležujete samo, ko ste zdravi.

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.