Metodologija raziskovalnega dela in statistična analiza podatkov

05. 09. 2018 to 07. 09. 2018
09:30 to 15:00
Lokacija: 
Fakulteta za organizacijske vede
Kranj
Slovenia

Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru od 5. do 7. septembra 2018 vljudno vabi na tri-dnevno aktivno delavnico: Metodologija raziskovalnega dela in statistična analiza podatkov, ki bo potekala na sedežu fakultete v Kranju, Kidričeva cesta 55a.

Z udeležbo na aktivni delavnici boste:

  • spoznali postopke izvajanje raziskav,
  • uporabljali statistične metode pri analiziranju raziskovalnih podatkov,
  • izvajali raziskavo s pomočjo univariatnih in bivariatnih statističnih metod, izvedenih s programom za statistično obdelavo podatkov SPSS
  • ter se naučili interpretirati dobljene podatke raziskave.

V zaključnem delu delavnice bo na realnem primeru izvedena tudi celotna raziskava od zasnove, zbiranja, analize in interpretacije podatkov.

Delavnica bo potekala v obliki interaktivnega dela s slušatelji. Uporabljeni bodo konkretni primeri s področja Metodologije raziskovalnega dela. Vsaka vsebina bo predstavljena s teoretičnim uvodom, kateremu bo sledil praktičen prikaz izvedbe analiz s programom SPSS. Udeleženci bodo imeli možnost samostojne izvedbe obravnavanih analiz ob pomoči predavateljic.

Termini izvedbe: 5., 6., in 7. september 2018 v trajanju od 9:30 do 15:00 ure z vmesnim polurnim odmorom. Delavnica bo potekala 3 dni po 6 šolskih ur, v skupnem trajanju 18 šolskih ur, v predavalnici U401.

Maksimalno število udeležencev na delavnici je 20. V kolikor ne bo prijavljeno najmanj 6 kandidatov, se program ne izvede.

Kotizacija za udeležbo na delavnici znaša 150€ brez DDV. V ceno je všteto gradivo in odmori s kavo. Ob koncu delavnice boste prejeli potrdilo o strokovnem izobraževanju.

Prijavite se lahko preko spletnega obrazca https://domino.fov.uni-mb.si/PrijavniObrazec.nsf/Metodologija2018?OpenForm ali priložene prijavnice, ki jo nato posredujete na cis@fov.uni-mb.si.

Pogoji odjav: Za odjave po 31. avgustu 2018 vam bomo zaračunali celotno kotizacijo. Odjava mora biti pisna.

Podroben program delavnice in prijavnico najdete v priloženem dokumentu.