On-line informativni dan FOV UM / Predstavitev izobraževanja in študijskih programov

18. 08. 2020
16:00
Lokacija: 
On-line
UM FOV
Slovenia

Fakulteta za organizacijske vede velja za vodilno izobraževalno ustanovo na področju organizacije in managementa in je ena najbolje opremljenih fakultet, ki ponuja mednarodno akreditirane študijske programe, odlične pogoje za študij preko blokovnega načina, možnost študija na daljavo, predvsem pa perspektivno poklicno pot ter karierni razvoj.

V torek, 18. 8. 2020 ob 16. uri  bomo vsem, ki vas zanima študij na fakulteti z najdaljšo tradicijo na področju organizacije in managementa v Sloveniji, predstavili vse podrobnosti o študiju, študijskih programih in odgovorili na vaša vprašanja v zvezi s študijem.

Vljudno vas prosimo, da svojo udeležbo na informativnem dnevu najavite preko el. pošte: karierni.fov@um.si do 17. 8. 2020, da vam lahko pravočasno posredujemo spletno povezavo do dogodka.
Prav tako nam lahko vprašanja v zvezi s študijem predhodno pošljete na karierni.fov@um.si, kjer smo vam na voljo tudi za vse ostale informacije.

Več o študiju na FOV najdete na tej povezavi: https://fov.um.si/sl/studij/bodoci-studentiprijava

Zabeležite si termin 18. avgust ob 16. uri in se nam pridružite!!!

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.