08. 05. 2017
12:00
Lokacija: 
sejna soba 706
Fakulteta za organizacijske vede
Slovenia

V ponedeljek 8. maja, 2017, ob 12. uri, bo v sejni sobi Fakultete za organizacijske vede potekala 1. tribuna o razvoju študija na FOV UM skupaj s prodekanico za izobraževalno dejavnost ter študentskim svetom, predstavniki FOVŠ-a in ostalimi študenti.

Znanost je področje, ki vsakodnevno odpira nove poglede in spoznanja, a vsaka rešitev zastavlja nove izzive in z njimi povezana vprašanja. Na fakulteti si želimo pedagoško delo graditi na način, ki bo v čim večji meri reševal vprašanja znanosti in raziskav aktualnega časa ter usmerjal študente na pravo pot znanja v smeri njihovih kariernih poti.

Tribuna o razvoju študijskih programov je srečanje, namenjeno predvsem odpiranju mnogoterih izzivov, ki jih imajo visokošolski učitelji v zvezi s študijem in izvajanjem pedagoškega dela ter odpiranju vprašanj, ki jih imajo študenti, ki so vključeni v vsakodnevni proces učenja.

Ključne točke tribune bodo usmerjena v naslednja izhodišča:

  • Kaj študentom predstavlja študij ter na kakšen način njihove želje v zvezi s študijem uresničujejo na FOV UM?
  • Katera so področja oz. vprašanja, ki jih lahko v povezavi s pedagoškim delom razrešimo v skupno korist študentov in visokošolskih učiteljev?
  • Katera so interesna področja, kjer bi morali slišati in upoštevati želje in pričakovanja študentov?
  • Kako si študenti predstavljajo idealni študij na FOV UM?
  • Pohvale in prihodnji izzivi.  
  • Odprta vprašanja, sugestije in predlogi …

Vljudno vabljeni!