23. 05. 2017
09:00
Lokacija: 
Fakulteta za organizacijske vede
Kranj
Slovenia

Cilj vsake fakultete je, da študente v času študija opremi z informacijami, ki jim bodo pomagale načrtovati kariero v času študija in čim lažji prehod na trg dela.

S povezovanjem deležnikov, ki se ukvarjajo z mladimi iskalci zaposlitve bomo na Kariernem dnevu FOV, s pomočjo zaposlitvenega portala MojeDelo.com seznanili mlade o trenutnem stanju na trgu dela, ter medse povabili uspešne delodajalce, da nam s prve roke povedo, kakšne zaposlitvene možnosti se odpirajo in kaj pričakujejo od mladih ob vstopu v prvo službo.

Udeležencem Kariernega dne bomo ponudili tudi dve izobraževanji, ki jim bosta razširili vedenja o predstavitvi na trgu dela.

 

Program Kariernega dne

9.00 – 10.30 - Delavnica #MojePrvoDelo - Gorazd Prah (predavalnica 111)
Gorazd Prah je predavatelj, karierni svetovalec, zaposlitveni trener in dolgoletni sodelavec MojeDelo.com. Soavtor zaposlitvenega priročnika “Kako uspešno iskati zaposlitev?” in razvijalecprogramov za spodbujanje podjetnosti in zaposljivosti.

 

10.30 – 13.30 - Psihmetrično testiranje Selby&Mills (predavalnica 401)

 

10.40 – 11.20 - Predstavitve delodajalcev

  • Predstavitev podjetja TPV d.o.o. kot delodajalca za študijski program Organizacija in management Informacijskih sistemov (predavalnica 302)
  • Predstavitev podjetja Vzajemna d.d. kot delodajalca za študijski program Organizacija in management Kadrovskih in izobraževalnih sistemov (predavalnica 303)
  • Predstavitev podjetja LOTRIČ Meroslovje d.o.o. kot delodajalca za študijski program Inženiring poslovnih sistemov oziroma Organizacija in management Poslovnih in delovnih sistemov (predavalnica 411)

 

11.30 – 13.00 - Delavnici

  • Delavnica "Kako delodajalca prepričati v 30-ih sekundah – Elevator Pitch" - Mateja Karničnik, Fundacija PRIZMA (predavalnica 302)
  • Delavnica "Kako si ustvariti in urediti svoj LinkedIn profil" - Simbioza Genesis, Ana Pleško, pobudnica projekta (predavalnica 303)

 

Prijava na dogodek: https://www.eventbrite.com/e/karierni-dan-tickets-33924528177. Prijava je brezplačna.

Program Kariernega dne
* Dovoljujemo si možnost manjših sprememb programa.

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.