41. mednarodna znanstvena konferenca o razvoju organizacijskih znanosti

23. 03. 2022 to 25. 03. 2022
09:00 to 15:00
Lokacija: 
Portorož
Portorož
Slovenia

41. mednarodna znanstvena konferenca o razvoju organizacijskih znanosti:
 Izzivi družbe za priložnosti organizacij
23. – 25. marec 2022 | Portorož, Slovenija

Letošnja mednarodna znanstvena konferenca o razvoju organizacijskih znanosti 2022 bo potekala pod krovnim naslovom – Izzivi družbe za priložnosti organizacij.  Dandanes smo bolj kot vselej poprej priča spremembam, ki spodbujajo organizacije k soočanju z različnimi izzivi. To so med drugim digitalizacija, hitre spremembe v družbenem življenju, demografske, ekonomske spremembe in drugo. Še toliko bolj je torej pred nami vprašanje, na kakšen način povezati izzive družbe s priložnostmi organizacij, ki so lahko odskočna deska za uspešno in učinkovito delovanje ter doseganje ciljev organizacij.

Z mednarodno konferenco želimo spodbuditi miselnost vseh nas, ki delujemo znotraj organizacij in na enem mestu povezati mnenja, stališča in znanstvene razprave, ki bodo spodbudile delovanje organizacij v prihodnje. V iskanju poti, ki s spremembami in izzivi ustvarja prijaznejši in boljši jutri organizacij vas vabimo, da se v okviru 41. mednarodne znanstvene konference s svojim prispevkom pridružite tudi vi.

Več informacij o konferenci ter pomembne datume boste našli na spletni strani konference: https://konferenca.fov.um.si/.

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.