01. 03. 2022 to 15. 03. 2022
16:00 to 17:00
Lokacija: 
FOV UM
Online
Slovenia

V mesecu marcu bomo na FOV zopet organizirali spletne klepetalnice, na katerih bodo bodoči študenti pridobili informacije, ki jim bodo pomagale k lažji odločitvi za vpis na dodiplomske ali podiplomske študijske programe naše fakultete.

V spletnem klepetu bodo sodelovali tako profesorji kot strokovne sodelavke Referata za študentska vprašanja, ki bodo bodočim študentom odgovarjali na vprašanja v zvezi s študijem, prijavno vpisnem postopku na fakulteto in pogojih za vpis idr.

Klepetalnice bodo potekale v živo, preko spletnega orodja MS Teams. Pridružite se prve tri torke (1.3., 8.3. in 15.3.) v mesecu marcu 2022 med 16. in 17. uro!

Na klepetalnice se prijavite preko spletne povezave: https://1ka.arnes.si/a/aaa848a0.

***

V kolikor želite biti obveščeni o informacijah v zvezi z vpisom in študijem na FOV, se lahko prijavite na naše e-novice: https://studiraj.fov.um.si/enovice.html.

Več informacij o vsebinah naših študijskih programov in možnostih študija pa boste našli na spletnih straneh: https://studiraj.fov.um.si/studenti_studij.html ali https://fov.um.si/sl.

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.