18. 01. 2021 to 21. 01. 2021
09:30 to 11:30
Lokacija: 
FOV UM
Online
Slovenia

 

Na Fakulteti za organizacijske vede Univerze v Mariboru bomo v januarju 2021, skupaj z Gimnazijo Franceta Prešerna zopet organizirali usposabljanje in tekmovanje v reševanju študije primera (case study) za dijake. Gre za dogodek, ki vsako leto privabi k sodelovanju dijake različnih srednjih šol, ki poiščejo zelo zanimive in kreativne rešitve za konkreten zadan poslovni izziv.

Tokrat bo usposabljanje in tekmovanje potekalo na daljavo, preko orodja MS Teams, in sicer 18. in 21. januarja 2021.

K sodelovanju so vabljeni dijaki, ki bi radi spoznali metodo študije primera, pridobili dodatne kompetence pri reševanju konkretnih izzivov iz okolja in osvojili znanja o pripravi rešitve za posloven izziv.

K sodelovanju in v pomoč dijakom, so seveda vabljeni tudi njihovi mentorji, ki se bodo prav tako lahko pobližje spoznali z metodo študije primera in dijakom pomagali iskati kreativne rešitve, ki bodo na tekmovanju v reševanju študije primera ocenjeni  s strani komisije tekmovanja in razglašene s strani podjetja, ki bo podalo izziv tekmovanja.

Podrobnosti o sodelovanju na usposabljanju in tekmovanju v reševanju študije primere boste našli tudi na spletni strani: http://studiraj.fov.um.si/studijaprimera.html

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.