BODOČI ŠTUDENTI

V avgustu bomo na FOV za vse bodoče študente zopet organizirali informativni dan, na katerem bodo pridobili informacije, ki jim bodo pomagale k lažji odločitvi za vpis na dodiplomske ali podiplomske študijske programe naše fakultete.

Na informativnem dnevu bodo predstavljeni študijski programi fakultete in podrobnosti o študiju na FOV. Sodelovali bodo tako profesorji kot strokovne sodelavke Referata za študentske zadeve, ki bodo bodočim študentom odgovarjali na vprašanja v zvezi s študijem, prijavno vpisnem postopku na fakulteto in pogojih za vpis idr.

Na informativni dan se lahko prijavite preko spletne povezave: https://1ka.arnes.si/a/b10e0db5

V kolikor bi potrebovali več informacij v zvezi z udeležbo na informativnih dnevih FOV se lahko obrnete na sodelavke Referata za študentske zadeve FOV UM referat.fov@um.si ali na sodelavke Kariernega centra FOV UM karierni.fov@um.si.



Veseli nas, da se zanimate za študij na Fakulteti za organizacijske vede, saj predstavlja izbira prave fakultete za študij eno najpomembnejših odločitev v življenjskem obdobju.

Fakulteta za organizacijske vede razvija študijske programe na področjih inženiringa poslovnih sistemov, organizacije in managementa kadrovskih in izobraževalnih sistemov, informacijskih sistemov, managementa v športu, kriznega managementa in managementa v zdravstvu in socialnem varstvu. Študijski programi so mednarodno akreditirani - ECBE akreditacija. Gre za eno najbolje opremljenih fakultet z odličnimi pogoji za študij preko blokovnega načina študija ter sodobnih pristopov e-izobraževanja. Na fakulteti boste pridobili aktualna znanja in kompetence, ki jih boste lahko nadgrajevali z možnostjo študija v tujini, predvsem pa boste imeli možnost perspektivne poklicne poti in kariernega razvoja.

Sodelavke Referata za študentske zadeve in Kariernega centra so vam na voljo za vsa morebitna vprašanja v zvezi s prijavo na Fakulteto za organizacijske vede UM. Pokličete jih lahko v času uradnih ur ali pa jim posredujete el. sporočilo.

Najboljši pokazatelj dobrega dela fakultete so kariere diplomantov. Diplomante Fakultete za organizacijske vede, teh je bilo v vseh letih več kot 21.000, boste srečali na najodgovornejših vodstvenih delovnih mestih, tako v gospodarstvu, zdravstvu, šolstvu, državni upravi, vladi, kakor tudi med najuspešnejšimi slovenskimi podjetniki. Za nenehen stik s poslovnim okoljem skrbi Karierni center FOV v sodelovanju s Kariernim centrom UM.

V kolikor želite prejemati informacije o študiju na FOV se lahko prijavite na e-novice.

Študijski programi



Zakaj na FOV?


Atraktivni študijski programi
Visoka kakovost izobrazbe
Možnost študija na daljavo
Blokovni način študija

Praktično znanje in izkušnje
Visoka stopnja zaposljivosti in karierni razvoj
Odlični pogoji za študij
Študij v Kranju

Zgodbe študentov UM FOV...



Kako je študirati na FOV?


kako je študirati na fov

Virtualni sprehod


virtualni sprehod

Po čem si boste FOV zapomnili vi?


studenti fov