Uvajalni seminar na FOV - Pozdrav brucem 2018

Kategorija novice: 
Obvestila

Spoštovane brucke, spoštovani bruci,

veseli smo, da se odločili za študij na naši fakulteti. Z vami želimo vkorakati v prvo študijsko leto, zato smo vam skupaj z našimi študenti pripravili topel sprejem z zabavnim programom in uvajalnim seminarjem, kjer vam bomo predstavili vse potrebne informacije za uspešno opravljanje študijskih obveznosti in pa tudi obštudijske dejavnosti, ki so neprecenjljivi del tega obdobja.

Program Pozdrav brucem FOV 2018 se bo pričel v petek, 28. septembra 2018, ob 9. uri in bo trajal do 14.10 ure. Posebej bi vas radi opozorili na Uvajalni seminar za bruce FOV s pričetkom ob 10. uri v predavalnici 111 Fakultete za organizacijske vede UM, Kidričeva cesta 55a.

Pozdrav brucem FOV je dogodek v sklopu uvajalnega tedna Univerze v Mariboru, ki ponuja odgovore na različna vprašanja v zvezi s študijem na naši univerzi.

V prilogi je na voljo celoten program uvajalnega tedna na Univerzi v Mariboru, ki bo potekal tudi v Mariboru. Na strani 5 pa se nahaja tudi celoten program Pozdrava brucem naše fakutlete.

Veselimo se vaše udeležbe!

Program uvajalnega tedna za bruce Univerze v Mariboru

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.