Informativni dan na FOV

Kategorija novice: 
Obvestila

Na Fakulteti za organizacijske vede UM je včeraj, 24. 05. 2018 potekal informativni dan, na katerem smo predstavili fakulteto, študijske programe vseh treh stopenj, prednosti študija na FOV med katerimi je potrebno izpostaviti blokovni sistem študija in e-izobraževanje ter vse ključne informacije, ki bodo bodočim študentom v pomoč pri prijavi in vpisu.

Informativnega dneva se je udeležilo izjemno veliko kandidatov kar potrjuje aktualnost vseh študijskih programov in 60 let tradicije na področju organizacije in managementa. Letos bo v Kranju vpisana tudi generacija študentov  študijskega programa magistrskega študija 2. stopnje Management v zdravstvu in socialnem varstvu.

Vsi tisti, ki ste zamudili informativni dan - vsebine študijskih programov in vse pomembne informacije so na voljo na spletni strani: http://www.fov.um.si/sl/studij/bodoci-studentiprijava.

Naslednji informativni dan na Fakulteti za organizacijske vede bo v mesecu avgustu, natančenje 24. avgusta 2018 ob 16. uri.

Vabljeni!

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.