24. 05. 2018
16:00
Lokacija: 
Fakulteta za organizacijske vede
Kranj
Slovenia

Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru vas vabi na Informativni dan v četrtek 24. maja 2018 ob 16. uri v predavalnico 301 na naslovu Kidričeva cesta 55a v Kranj.

Fakulteta za organizacijske vede UM velja za vodilno izobraževalno ustanovo na področju organizacije in managementa in je ena najbolje opremljenih fakultet, ki ponuja mednarodno akreditirane študijske programe, odlične pogoje za študij preko blokovnega načina (predavanja in vaje potekajo strnjeno v blokih), kombinacijo klasičnega in e-izobraževanja, predvsem pa perspektivno poklicno pot ter karierni razvoj.

Na informativnem dnevu vam bomo predstavili prednosti študija na fakulteti, način študija in vse ostale pomembne informacije, ki jih potrebujete pri prijavi in vpisu. Po predstavitvi vas bomo popeljali po sodobno opremljenih predavalnicah in laboratorijih ter vam odgovorili na vaša vprašanja.

V študijskem letu 2018/2019 na Fakulteti za organizacijske vede Univerze v Mariboru vpisujemo v dodiplomske in podiplomske študijske programe:

Več informacij o študiju na povezavi: http://fov.um.si/sl/studij/bodoci-studentiprijava

Za  morebitna vprašanja smo vam na voljo na elektronskem naslovu: referat@fov.uni-mb.si

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.